dissabte, 10 de març del 2012

ACTA DE REUNIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA DE L’A.M.P.A. COL•LEGI COR DE MARIA – SANT JOSEP - 8 de FEBRER DE 2012

IDENTIFICACIÓ DE LA SESSIÓ:
Núm.:7 / 2011-2012
Caràcter :Ordinària
Data :8 de Febrer de 2012
Horari : de les 21h. a les 21:50h.


MEMBRES ASSISTENTS

Anna Alvarez – Tresorera
Mertxe Cortés- Secretària
Glòria Poch
Vanessa Fernández
Ana Heemeijer
Maria Sánchez
Marce
David Coronel


ORDRE DEL DIA

Inici 21 :00 h. :

1. APROVACIÓ DE L’ACTA ANTERIOR, SI S’ESCAU.

Es procedeix a la seva aprovació.


2. COMISSIÓ DE MATRÍCULES (08/02/2012)

Ingrid va assistir a la comissió de matrícules que es va realitzar el dia 11 de gener de 2012 al Departament d’Educació. Al Cor de Maria s’ha matriculat un nen xinès al segon curs. No hi ha cap cas NE.


3. Projecte GLÒRIA POCH d’assessorament psicològic. On estem?

En la darrera reunió del mes de gener la Glòria va explicar el projecte educatiu d’oferir un assessor psicològic a nivell alumne i família, als nous membres de l’AMPA.
De la mateixa manera de nou, va explicar la negació per part del Patronat davant el projecte i va comentar que l’havia exposat a la directora del col•legi Cor de Maria, i que quedava pendent exposar-lo també a la directora del col•legi Sant Josep. De forma verbal la directora del col•legi Cor de Maria va aprovar verbalment el projecte, no a nivell de detenció, perquè actualment ja s’encarrega l’EAP, però sí a nivell seguiment amb aplicació del tractament.

Bé sembla ser que per un malentès en l’hora i data acordada, la reunió amb la directora del col•legi Sant Josep no ha pogut tenir lloc encara. Per tant ens trobem en aquest punt.


4. XANDALL. En quina etapa ens trobem?

Acordem convidar a la Susana Pueyo a la propera reunió per tal que ens proporcioni noves propostes de xandall, ja que haurem de desestimar l’opció que teníem donat que no aconseguim que en Tairo, presenti una mostra de teixit i model del xandall i una nova proposta per presentar al Patronat.
Quan la Susana Pueyo vingui demanarem més detalls sobre un deute que hi ha pendent que fa referència als xandalls i que sembla ser que estem pagant els pares, ja que cada peça que comprem se’ns aplica 1€ d’increment.


5. CARNAVAL.

Aquest any l’AMPA ha subvencionat 138 € per les disfresses d’infantil, P3 P4 i P5.
Es fa constar en acta l’agraïment a totes les mares que han participat en la confecció i preparació de les disfresses. Aquest any s’ha avançat molt ràpidament degut a l’enorme iniciativa d’aquestes, Gràcies!.


6. SANT JORDI (PARADA).

S’acorda posar un punt de venda de llibres per Sant Jordi. L’Anna parlarà amb l’Enric per veure si ho fem conjuntament o no.


7. ASSEGURANÇA FAPAC

L’Anna confirma que aquesta setmana es pagarà sense falta.


8. VARIS.

* CD’S nadal: Han hagut queixes sobre la qualitat dels CD’S molts no es poden veure i la gravació no ha estat força ben feta: imatges molt mogudes quan els nens estaven quiets, arxius que no es poden obrir....Resumint cal millorar-lo i si és necessari contractar algú l’any vinent.

* Tornem a comentar que s’ha aprovat als 2 centres, Cor de Maria i Sant Josep, el projecte de la Generalitat sobre la motivació a la lectura adreçat al nens de primer cicle de primària. L’escola Cor de Maria ha comprat els llibres adequats al projecte per 2n de primaria per un total de 130€ (5,17 € la unitat). Es vol demanar subvenció per comprar els llibres de 1r de primària.

9. PRECS I PREGUNTES:

No n’hi ha.

A les 21.50 h s’aixeca la sessió.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada