dilluns, 30 de gener del 2012

Reunió Ampa - 18 de gener de 2012 - Sessió ordinari.

Identificació de la sessió:
Data: 18 de gener de 2012
Horari: de les 21h. A les 22.45h.

MEMBRES ASSISTENTS

Ingrid Schuvad - Presidenta
Anna Alvarez – Tresorera
Loly Delgado
Sílvia Roca
Vanessa Fernandez
Mari Fernandez
Glòria Poch
Eva Titos
Elena Garcia
Rosa Moreno
Núria Bigas
Yolanda Torres
Ana Heemeijer
Mònica Ubach


ORDE DEL DIA

Inici, 21 :00 h. :

1. APROVACIÓ DE L’ACTA ANTERIOR, SI S’ESCAU.

Es procedeix a la seva aprovació.

2. COMISSIÓ DE MATRÍCULES (11/01/2012)

Ingrid va assistir a la comissió de matrícules que es va realitzar el dia 11 de gener de 2012 al Departament d’Educació. Al Cor de Maria s’ha matriculat un nen xinès al segon curs. No hi ha cap cas NE.

3. CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL (10/01/12).

Ingrid va assistir al Consell Escolar municipal que es va realitzar el dia 10 de gener. Es van comentar les darreres dades d’escolarització i es va comentar la constitució d’horaris que reivindiquen les escoles públiques: recuperar la sisena hora o fer jornada intensiva. Aquest any el col•legi Gaziel fa 75 anys i es faran jornades de portes obertes. L’escola Oreneta fa 25 anys i també plantegen oferir jornades de portes obertes. L’escola Baldiri va demanar ajut econòmic per arreglar l’ascensor.

4. LLISTA DE DELEGATS DE CLASSE DEL COL•LEGI SANT JOSEP

Serà l’Eva Titos qui s’encarregarà de passar la llista de delegats de classe i de donar-li a la Mari Canosa..


5. PROJECTE GLÒRIA POCH

• Es torna a explicar el projecte educatiu d’oferir un assessor psicològic a nivell alumne i família als nous membres de l’AMPA.
La Glòria torna a explicar la negació per part del Patronat davant el projecte i comenta que l’ha exposat a la directora del col•legi Cor de Maria, i queda pendent exposar-lo també a la directora del col•legi Sant Josep• La directora del col•legi Cor de Maria aprova verbalment el projecte, no a nivell de detenció, perquè actualment ja s’encarrega l’EAP, però sí a nivell seguiment amb aplicació del tractament.
La Mònica Ubach proposa que per poder tirar endavant aquest projecte es faci càrrec del pagament l’AMPA. L’Ingrid respon que la nova proposta és que el pagament es faci efectiu a parts iguals per part de Patronat i AMPA, i que com antecedent , es té coneixement de que hi ha una escola Cor de Maria que té ja un projecte com aquest en funcionament.
La Glòria comenta que el nou pas a fer seria preparar un pressupost per presentar al Patronat i enfocar-ho de moment a començar a treballar en l’aplicació de tractament psicològic que les escoles considerin

6. XANDALL
El projecte del xandall està en l’estat pendent de que en Tairo presenti una mostra de teixit i model del xandall i una nova proposta al Patronat.

7. TEATRE
Es comenta que els tres teatres (infantil i primària del Cor de Maria i primària Sant Josep). van ser molt bonics i la organització per part de l’AMPA va anar bé. A petit detall, la Glòria comenta que per evitar problemes a la porta del darrera del Teatre, seria convenient que els professors passessin una llista dels pares que estan autoritzats a passar per darrera per col•laboració amb el professorat.
Es comenta que a la representació teatral del Sant Josep no es va cantar la última cançó conjunta amb tots els nens, per decisió de la professora de música.
L’Anna Álvarez comenta que la venda de les tires de la panera va anar molt bé, i proposa, de cara a l’any que ve, vendre-les mentre la gent fa cua per entrar al teatre.
L’Ingrid diu que, referent al tema de muntatge i desmuntatge de decorats del Teatre, cal parlar amb els professors, per organitzar-ho millor l’any pròxim. Aquest any els professors van demanar una furgoneta a l’AMPA per fer els trasllats i quan l’AMPA es va presentar per portar-los del col•legi al teatre, ja els havien portat.
La Yolanda comenta que l’empresa on s’han comprat cada any els regalets del Tió tancarà. De cara a l’any que ve s’haurà de mirar una altra i es proposa de parlar amb la Marce.

8. C.D.’S.
S’explica als nous membres de l’AMPA el funcionament del CD’S: el col•legi Cor de Maria grava cada any en C.D. l’actuació teatral i es ven a les famílies a 5 €; els beneficis per la venda dels CD’s són per l’AMPA. Aquest any per primera vegada es va demanar al col•legi Sant Josep que també gravés l’actuació de primària i, que, es fes un CD conjunt per les famílies que tenen fills a les dos escoles.
Al final no s’ha fet un CD conjunt i cada escola vendrà el seu per separat.

9. CARNAVAL – SUBVENCIÓ DISFRESSES
Aquest any l’AMPA ha subvencionat 138 € per les disfresses d’infantil.
S’apunten les mares que aniran a fer disfresses en torn de matí o tarda. El dia 23 de gener hi ha reunió a l’escola a les 15.15 h. per explicar com fer les disfresses.

10. ASSEGURANÇA FAPAC
L’Ingrid comenta que aquesta assegurança és obligatòria i que s’haurà de pagar aproximadament 350 € pels 2 centres. El preu va en funció del nombre de nens matriculats .

11. TXEC FEDAPA
La FEDAPA ha pagat a l’AMPA 720 € en concepte de les subvencions de la festa del Dia de l’Escola corresponent als anys 2009 i 2010.
La presidenta demana si hi ha algun voluntari per assistir-hi a les reunions de la FEDAPA que es fan aproximadament cada 3 mesos. Ningú s’apunta. En aquest moment hi assisteix només l’Anna Folch.

12. PROJECTE LECTURA (GENERALITAT)
S’ha aprovat als 2 centres, Cor de Maria i Sant Josep, el projecte de la Generalitat sobre la motivació a la lectura adreçat al nens de primer cicle de primària. L’escola Cor de Maria ha comprat els llibres adequats al projecte per 1r de primària per un total de 130€ (5,17 € la unitat) , i s’ha fet la valoració dels llibres per part d’una empresa especialitzada PILEC. Es vol demanar subvenció per comprar els llibres de 2n de primària.

13. PRECS I PREGUNTES:

No n’hi ha.

A les 22.45 h s’aixeca la sessió.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada