diumenge, 27 de novembre del 2011

Acta reunió nro.4 . 2011/2012 - 2 de Novembre de 2011

ACTA DE REUNIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA DE L’A.M.P.A. COL•LEGI COR DE MARIA – SANT JOSEP

Identificació de la sessió :
Núm.:4 / 2011-2012 Caràcter :Ordinària – Assemblea general ordinària
Data :2 de Novembre de 2011
Horari : de les 21h. a les 23.55h.

MEMBRES ASSISTENTS

Ingrid Schuvab – Presidenta
Violant Batlle – Vice-secretària
Anna Àlvarez - Tresorera
Loly Delgado
Olga López
Mari Ceballos
Berta Molina
Marce del Rio chiquisha@hotmail.com 646006652

Glòria Poch
M. Carmen Úbeda
Elena Garcia
Yolanda Torres
Rosa
Esther Cañaveras


ORDRE DEL DIA

Inici 21:00 h.

1. APROVACIÓ DE L’ACTA ANTERIOR, SI S’ESCAU.

Es procedeix a la lectura i s’aprova.


2. NOU COMPTE BANCARI AMPA

L’AMPA treballarà amb el Banc Sabadell a partir d’aquest any, on s’ha acordat que aquest any no se’ns cobraran comissions i a partir de l’any que ve només 30€ l’any per totes les gestions.
S’ha tornat el rebut de la FAPAC i es mirarà si cal o no pagar-lo.

3. PROJECTE DE PSICOLOGIA – PRESENTACIÓ DE LA PROPOSTA AL PATRONAT.

La Glòria comenta com ha anat la presentació davant el Patronat del projecte de psicologia, i el resum és que no s’han posicionat ni en contra ni a favor.
Es presentarà més endavant el projecte davant el Patronat, perfilant les necessitats concretes de cada centre, que es consensuarà per endavant amb l’Esperança i la Pilar.

4. CANVI XANDALL – PRESENTACIÓ DE LA PROPOSTA AL PATRONAT.

En Tayro no ha vingut per explicar com ha anat, però ho explica la Ingrid i la Glòria que hi ha assistit.
En definitiva, el Patronat no ha acollit gaire bé la proposta, perquè segons ens explica la secretària del Patronat, la Susanna Cuello, no s’ha presentat de forma clara el preu final que s’haurà de pagar per cada peça de xandall i volen una mostra física del xandall.
La Susanna es queda una estona i ens explica un resum de la història que hi ha hagut amb el xandall des de la fusió del Cor de Maria i el Sant Josep:
La Fundació Cor de Maria-Sant Josep es crea el mes de març de 2004 per intentar que no desapareixi l’esperit de les dues escoles, que degut a la gran disminució de les vocacions religioses, perillava la continuïtat.
El xandall es va comprar a través de la gestió del tresorer del Patronat d’aquell moment, el sr. Antoni Faya, que va comprar un pack, sense ensenyar-ho al Patronat. Es venia a les escoles. El tresorer va deixar de ser-ho i el Patronat va perdre el contacte amb l’empresa xinesa. Es busca gènere semblant a l’anterior per unificar els nous xandalls amb els que tenien els nens i nenes que havien comprat el xinès, i la botiga Graci passa a ser la que gestiona les ventes dels nous xandalls.
De tot aquest tema sorgeixen unes conseqüències: el Patronat va pagar uns diners per xandalls que van resultar defectuosos, i que no van poder reclamar a l’empresa xinesa. Aquest deute s’està pagant amb cada peça de xandall que les famílies compren, des de fa uns anys a l’actualitat i encara queda una suma important de deute per repercutir.

En una altra via de la conversa, la Susanna accepta en nom del Patronat que si hi ha queixes de la família potser és hora de fer un canvi de xandall. Es resumeixen les queixes de la família en relació al material del xandall i al preu del mateix. També es comenta que hi ha famílies que es queixen del tracte de la botiga on es ven.
Sobre el tema del tracte de la botiga, no sembla que hi hagi ganes per part del Patronat de canviar, i s’argumenta el tema de l’estoc. Des de l’AMPA s’insisteix molt en què el Patronat avisi a la botiga del possible canvi de xandall, perquè la botiga deixi d’adquirir estoc.
Sobre qui pot gestionar la venta del xandall que al final es decideixi, l’AMPA demana que es faci per concurs entre les botigues que vulguin tenir-hi opció i després es decideixi de forma més objectiva.

En relació al xandall que es decidirà, es queda en que el Tayro passi una proposta definitiva amb els imports detallats i tancats del cost del xandall, de cada peça, del funcionament de la reposició de peces, del marge que voldria la botiga que estaria disposada a fer la distribució...

Preu xandall actual: 55€ jaqueta i pantaló llarg, 12€ samarreta màniga curta, 12€ pantaló curt i 22€ sudadera. El total de les 5 peces és 101€.

El Patronat presenta dos propostes, amb mostres físiques:
a) Empresa Pelegrí (Mataró). Material 50% cotó i 50% polièster, encara que la etiqueta posa 100% polièster. Preu pantaló i jaqueta uns 47€.
b) Empresa Terrassa. Material 100% polièster. Sembla que aquest agrada més. Podria rebaixar-se uns 5€ del que costa l’actual.

Així doncs, es posposa la decisió del xandall.

5. TIÓ I REGALS PROFESSORS.

La Ingrid i la Yolanda s’ocuparan de la compra dels regals pels nens.
Hi ha a l’escola:
25 alumnes per aula des de 1º a 6º de primària, per dues escoles.
26 alumnes de P3 a P5, per dues línies escolars.

De professors hi ha 80 per fer regal de nadal i es gastarà uns 3€ per cadascun. Es parla de regalar una ampolla de moscatell per professor. Dos o tres mares demanaran pressupost.

6. PRECS I PREGUNTES:

No n’hi ha.

A les 23.55 h. s’aixeca la sessió.



L’AMPA POSA A DISPOSICIÓ DELS PARES/MARES TOTA LA DOCUMENTACIÓ QUE
PRECISSIN O / VULGUIN VEURE DE TOTS ELS TEMES TRACTATS.
NOMES HO HEU DE DEMANAR!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada